LogoLogo

Wij houden van unieke verhalen. We ontwikkelen authentieke en eerlijke content. Hoe meer jij jezelf bent, hoe meer jij je onderscheidt van de rest.

Voor een nieuwe huisstijl die wel bij jullie past, die moderne website die er maar niet lijkt te komen, een film die al jaren op de wensenlijst staat en jawel ook voor alle toekomstige campagnes die we samen gaan maken. Wij zijn Devani, je partner in communicatie. Wie ben jij?

Team

Wij zijn Devani

Remon Schoot

De Denker

Danielle Ellerbroek

Controller

Marcella Bos

Verhalenmaker

Rob Bennis
Paul van Kuik

Creative Director

Emke Douwe Ottema

Online Guru

Paul Bakker

Plaatjesmaker

Stagiaires

Werken bij Devani

Wij zijn opzoek naar enthousiaste, creatieve en nieuwsgierige stagiaires, die ons team willen versterken.

Er is volop ruimte om je te ontwikkelen en eigen projecten te starten. Bij Devani maken we bedrijfsstrategieën, mooie concepten, oogstrelende beelden en bedenken we spraakmakende content. Technisch kunnen we alles bouwen, zolang het maar digitaal is. Daar horen natuurlijk ook pakkende video’s bij. Kun jij 3 - 6 maanden stage bij ons lopen, werk jij graag zelfstandig en houd je van een creatieve uitdaging? Dan is dit jouw kans!

Wat bieden wij?

Wij bieden je een leerzame meewerkstage in een jong en ambitieus bedrijf met een grote diversiteit aan klanten. Van autodealers, gemeenten t/m retailers. Je krijgt van al onze klanten weer iets anders mee. Uiteraard krijg je stagebegeleiding en ontvang je een passende stagevergoeding. En misschien nog wel het belangrijkste je wordt een onderdeel van ons gezellige team, dat dol is op eten. De lunch is dan ook elke dag weer een feestje.

Wie zijn wij?

Devani is een creatief bureau bestaande uit 8 personen. Ieder van ons heeft zijn eigen talenten. Wij geloven in een eerlijk verhaal met hier en daar een gekke twist om mensen even wakker te maken.

Herken jij jezelf in dit profiel?

Je bent een enthousiaste MBO of HBO student met doorzettingsvermogen.

Je bent 2-5 dagen per week beschikbaar.

Je hebt originele ideeën en durft met verrassende invalshoeken te komen.

Dit is je kans

Kom jij jezelf laten zien op een van onze pitchdagen? Elke laatste donderdag van de maand heeft iedere student de mogelijkheid om zichzelf op een eigen (creatieve) manier te laten zien. Hier mag jij jezelf en jouw portfolio aan ons presenteren. Heb jij jezelf goed verkocht dan bieden wij je een stageplek aan. Mocht dit niet het geval zijn, geven wij jou een aantal tips waarmee jij jouw presentatie zou kunnen verbeteren.

LogoClaim nu je plek!