LogoLogo

Redwave

Arbeidsmarketing

Redwave is dé technische detacheerder voor de offshore en onshore industrie. Maar de tijd dat kandidaten via-via bij Redwave komen is door de arbeidsmarktkrapte voorbij. De oplossing? Arbeidsmarketing!

We werken aan bekendheid binnen de branche met employer branding. Hiermee hebben we in een jaar tijd de gemiddelde sollicitaties per week verdubbeld. Daar worden we superblij van! Daarnaast werven met campagnes kandidaten voor verschillende vacatures, van offshore kraandrijver tot verladingsoperator in de haven. Redwave durft te experimenteren. Dit geeft ons en onze partner Semwerkt de ruimte om telkens nieuwe strategieën toe te passen. We leren van voorgaande campagnes en optimaliseren voor steeds betere resultaten.

We hebben een mooie stijging geconstateerd van onze algemene sollicitaties: 14% in 2023 direct vanaf de start van de campagne, naar zelfs een plus van 63% in 2024! Deze toename zal onlosmakelijk verbonden zijn aan de succesvolle Employer Branding campagne die we samen met Devani hebben opgezet. Het toont aan dat onze gezamenlijke strategische inspanningen vruchten afwerpen in het aantrekken van nieuw talent. Deze positieve trend benadrukt de effectiviteit van onze marketing uitingen en om ons als aantrekkelijke werkgever te positioneren.” – Mark Lander, CEO Redwave

LogoInteresse? Neem contact op

Next

Geefeenboompje.nl

Zoals boompjes groeien, groeit ook het bedrijf Geefeenboompje.nl. Tijd voor een update!