LogoLogo

Ben je op zoek naar een creatieve stage waarbij je veel verschillende dingen kan leren en opgeleid wordt tot een webprofessional? Klinkt PHP, Javascript, CSS, Wordpress en HTML voor jou niet als abracadabra? Dan willen we je graag een keer ontmoeten!

Wij zijn Devani. Hier is iedere dag anders. Dat maakt het werk zo leuk. Je krijgt bij Devani veel vrijheid om verschillende projecten naar eigen inzicht aan te pakken. We geven jou de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen en je eigen ideeën uit te werken. Dat mag je doen vanaf de mooiste werkplek in Hoorn: de Hoornse haven. Uiteraard met de allerleukste collega’s. Dat snap je.

Maar wat ga je tijdens je stage dan doen?

  • Meedenken met de ontwerper over de indeling en UX van de website
  • Website pagina’s tot in de puntjes uitwerken in Sketch op basis van het grafische concept
  • Uitwerken van ontwerpen naar volledige Wordpress websites
  • Doelgerichte technische oplossingen bedenken en uitwerken
  • Afhankelijk van je kennis en interesses kunnen we ook kijken naar andere werkzaamheden

Wie is onze ideale collega?

We verwachten dat je in ieder geval al ervaring hebt met HTML5, CSS / SASS en Javascript. Het is mooi als je ook ervaring hebt met Sketch en de pakketten van Adobe. Anders zorgen we ervoor dat je dat snel gaat leren. Daarnaast weet je wat goede UX is en ben je nieuwschierig naar de laatste design trends.

De andere zijde van vrijheid is zelfstandigheid. Daarom is het belangrijk dat je zelfstandig een ontwerp kunt omzetten naar een volledig werkende website. Je bent leergierig, hebt een hoog verantwoordelijkheidsgevoel en je staat altijd open voor nieuwe ontwikkelingen.

Naast alle bovenstaande punten zoeken we natuurlijk gewoon een collega die net zo gezellig is als wij. Die samen met ons liters koffie komt slurpen, gezellig aanschuift aan de lunchtafel en wel van een feestje houdt.

Genoeg over ons, wie ben jij?

Enthousiast geworden? Stuur dan je portfolio met motivatie naar info@devani.nl. We ontmoeten je graag!