LogoLogo

Klinkt PHP, Javascript, CSS, Wordpress en HTML voor jou niet als abracadabra? Hou je van vrijheid in je werk en ben je leergierig? Dan willen we je graag een keer ontmoeten!

Wij zijn Devani. Hier is iedere dag anders. Dat maakt het werk zo leuk. Je krijgt bij Devani veel vrijheid om verschillende projecten naar eigen inzicht aan te pakken. We geven jou de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen en je eigen ideeën uit te werken. Als we uit de lockdown zijn mag je dat doen vanaf de mooiste werkplek in Hoorn: de Hoornse haven. Uiteraard met de allerleukste collega’s. Dat snap je. Naast een goed salaris kun je gratis bootcampen, met de VW T2 camper op pad en feesten op Outdoor Stereo.

Maar wat ga je als front-end developer dan doen?

  • Meedenken met de ontwerper over de indeling en UX van de website
  • Website pagina’s tot in de puntjes uitwerken in Sketch op basis van het grafische concept
  • Uitwerken van ontwerpen naar volledige Wordpress websites
  • Doelgerichte technische oplossingen bedenken en uitwerken

Wie is onze ideale collega?

Als onze nieuwe collega ben je HBO afgestudeerd en heb je ruime ervaring met Wordpress. HTML5, CSS / SASS, Javascript en Git zijn voor jou geen geheim. Je kunt lezen en schrijven met PHP en MySQL, hebt ervaring met Sketch en de pakketten van Adobe. Het is mooi als je kunt ontwikkelen in React of hiervoor open staat. ‘Je gaat door voor de koelkast’ wanneer je ook nog websites kunt vormgeven of of je hierop wilt ontwikkelen.

De andere zijde van vrijheid is zelfstandigheid. Daarom is het belangrijk dat je zelfstandig een ontwerp kunt omzetten naar een volledig werkende website. Je bent leergierig, hebt een hoog verantwoordelijkheidsgevoel en je staat altijd open voor nieuwe ontwikkelingen.

Naast alle bovenstaande punten zoeken we natuurlijk gewoon een collega die net zo gezellig is als wij. Die samen met ons liters koffie komt slurpen, gezellig aanschuift aan de lunchtafel en wel van een feestje houdt.

Genoeg over ons, wie ben jij?

Enthousiast geworden? Stuur dan je portfolio met motivatie naar info@devani.nl. We ontmoeten je graag!