LogoLogo

Nieuwe medewerkers werven

met arbeidsmarketing

De werkbusjes en spandoeken met (Collega’s gezocht) kleuren het Westfriese landschap, maar werkt het ook? Onvoldoende. Als bedrijf moet je tegenwoordig echt meer doen. De mensen die jij zoekt moeten je niet alleen kennen, ze moeten je bedrijf ook geweldig vinden en graag bij je willen werken.

Maak een afspraak

Employer branding

West-Friesland zit vol ambitieuze en nuchtere bedrijven. Misschien wel te nuchter. Ja, je mag best laten zien dat je bedrijf geweldig is en collega’s trots zijn. Het is namelijk belangrijk om je sterke punten te highlighten en deze aantrekkelijk te presenteren. Uiteraard wel in een herkenbare stijl die aansluit op jouw unieke merkidentiteit.

Soms is extra boosten de oplossing. Bijvoorbeeld voor moeilijk in te vullen vacatures of vacatures waar meerdere kandidaten voor nodig zijn. Hiervoor zetten we campagnes in gericht op specifieke doelgroepen.

We hebben een mooie stijging geconstateerd van onze algemene sollicitaties:

14% in 2023 direct vanaf de start van de campagne, naar zelfs een plus van 63% in 2024! Deze toename zal onlosmakelijk verbonden zijn aan de succesvolle Employer Branding campagne die we samen met Devani hebben opgezet. Het toont aan dat onze gezamenlijke strategische inspanningen vruchten afwerpen in het aantrekken van nieuw talent. Deze positieve trend benadrukt de effectiviteit van onze marketing uitingen en om ons als aantrekkelijke werkgever te positioneren.”

Succes met drietraps-raket

Het beste resultaat wordt behaald met de juiste uitstraling én creatieve online advertenties op sociale media in combinatie met een goede opvolging.

1

Maak duidelijk hoe geweldig jouw bedrijf is. Vergroot je aantrekkingskracht. Is het bij jullie goed voor elkaar? Straal dit dan ook uit. Daar helpen we je graag bij.

2

Bereik de juiste mensen. Zet creatieve online advertenties in. Wij maken de content, onze partner Semwerkt beheert en optimaliseert de campagnes.

3

Zorg dat ze aan tafel komen. Het opvolgen van leads uit campagnes is belangrijk. TheNewJob helpt je graag bij het opvolgen en de selectie van de juiste kandidaten.

Wij werven voor:

Wij vergroten
jouw team

Waarom Devani? Omdat we de beste zijn. Geintje natuurlijk, maar we zijn wel ambitieus en gaan voor het beste resultaat. Kennismaken?

Maak een afspraak
Paul van Riel

Plaatjesmaker

Roxanne

Regeltante

Yvanca

Plaatjesmaker

Danielle Ellerbroek

Controller

Marcella Bos

Verhalenmaker

Rob Bennis

E-mail / Community guru

Paul van Kuik

Creative Director

Emke Douwe Ottema

Online Guru

Paul Bakker

Plaatjesmaker