LogoLogo

Geefeenboompje.nl

Zoals boompjes groeien, groeit ook het bedrijf Geefeenboompje.nl. Tijd voor een update!

Met de boompjes van Geefeenboompje.nl geef je een verrassend en blijvend cadeau met een boodschap. En dat op de belangrijkste momenten in het leven: bij een geboorte, huwelijk, een afscheid of gewoon aan iemand die het verdiend. Een cadeau die jouw persoonlijke of zakelijke boodschap kracht bij zet door de symboliek van de bomen.

Zoals boompjes groeien, groeit ook het bedrijf Geefeenboompje.nl. Het is tijd voor een nieuwe stap: een opgefrist logo, nieuwe fotografie, een vernieuwde website en marketing. Geefeenboompje.nl is klaar voor de toekomst.

Restyle logo

Een logo hoeft niet altijd volledig opnieuw ontworpen te worden; soms is een subtiele restyling voldoende. Voor Geefeenboompje.nl hebben we het langwerpige logo compacter gemaakt, zodat het logo breed toepasbaar is. De vormen zijn opener geworden met meer tussenruimte. Ook het lettertype is aangepakt, waarbij we hebben gekozen voor een strak en afgerond lettertype. Bovendien hebben we een boomstam verwerkt in de ‘J’ om het woordmerk meer identiteit te geven.

Nieuwe verpakkingen en fotografie

Ook de verpakkingen kregen een lichte restyling met het vernieuwde logo en lettertype. De boompjes zijn nu voorzien van cadeauzakken in de nieuwe huisstijlkleuren en hebben een nieuw kaartje gekregen. Daarnaast hebben we alle producten gefotografeerd en zijn er sfeerfoto’s gemaakt van typische momenten waarop je een boompje cadeau kunt geven, zoals een geboorte, verjaardag of huwelijk. Devani heeft dit hele traject begeleid, van concept en aankleding tot visagie en art-direction. Op deze manier zijn we er zeker van dat wat we bedenken het gewenste resultaat oplevert.

Nieuwe webshop

Rebranding is vaak het moment om ook een nieuwe website te lanceren. Het is belangrijk dat de online omgeving dezelfde uitstraling heeft als de rest van de rebranding. Dit is tevens een geschikt moment om processen, zoals het bestelproces, te evalueren. Daarom zijn we begonnen met het uitwerken van wireframes, die dienen als blauwdrukken voor de ontwikkeling van de website. Na het opstellen van de wireframes hebben we de vormgeving en HTML-bestanden ontwikkeld. Uiteindelijk heeft een partner van Geefeenboompje.nl de website gebouwd.

Marketing

We werken voortdurend aan de marketing van Geefeenboompje.nl. We zorgen voor zichtbaarheid op sociale media, sturen nieuwsbrieven en ontwikkelen online campagnes. Van jubileumcampagnes tot Moederdag- en kerstcampagnes, we zijn voortdurend bezig met het versterken van het merk Geefeenboompje.nl en het genereren van directe verkoop van boompjes.

LogoInteresse? Neem contact op

Next

GGD

Werken aan je imago en communicatieboodschap begint intern: Wij zijn JGZ.