LogoLogo

Gouden Kans Project

Strategisch advies, concept, webdesign, wordpress programmering, vormgeving, print, social media, fotografie, beeldbewerking, copy

De maatschappelijke diensttijd biedt jongeren een gouden kans om op een vernieuwende manier hun talenten te ontdekken en ontwikkelen. Voor organisaties is het een mogelijkheid om jongeren aan te trekken en samen een maatschappelijk project op te pakken.

De vraag van Regionaal Platform Arbeidsmarktbeleid Noord-Holland Noord aan Devani: adviseer ons op het gebied van communicatie en ontwikkel een campagne waarmee de komende twee jaar acht heterogene groepen van 25 jongeren geworven kunnen worden voor maatschappelijke diensttijd in Noord-Holland Noord. Nadat we samen de strategie hadden bepaald, hebben we een concept ontwikkeld: het gouden kans project. Want jongeren krijgen de kans om hun talent te ontdekken. Niet zo maar een kans, een gouden kans. Helemaal gratis. Maar er zijn maar enkele plekken beschikbaar, 25 gouden tickets per groep. Voor deze campagne hebben we een website, flyer met tickets en social media campagne ontwikkeld.

 

LogoInteresse? Neem contact op

Next

M2 Printing