LogoLogo

Veiligheidsregio Noord-Holland Noord

concept, campagnes, fotografie, copy, social media

De coronatijd. Een gekke tijd waarin veel veranderde en we nog niet uit zijn. Vooral ook een uitdaging voor de Veiligheidsregio Noord-Holland Noord. Want hoe zorg je dat mensen zich aan de gestelde maatregelen blijven houden? Dat is iedere dag weer een grote uitdaging. Devani werd gevraagd een creatief concept te bedenken met als doel het regio bewoners NHN te motiveren zich aan de actuele maatregelen te houden. Er diende rekening gehouden te worden met de snelle ontwikkelingen en flexibiliteit in het concept. Uitgangspunt was de aansluiting bij de landelijke communicatie, een eenduidige boodschap, enkel dan in een lokale jas en met meer variatie en creativiteit. Zodat de boodschap blijft opvallen en zijn impact behoudt.

– Dat de ontwikkelingen snel gingen, dat bleek –. Van het ‘Hou vol’ concept waarin mensen een loodzware kettlebell met de maatregel erop vasthielden gingen we naar het ‘Alleen samen’ concept met lokale mensen die een bord met de maatregel vasthielden.

De drie basismaatregelen zijn vertaald naar beeld waarin de primaire persoon zich aan de maatregel houdt voor de secundaire persoon. Hij of zij roept anderen op dit ook te doen, want alleen samen krijgen we corona onder controle.

 

LogoInteresse? Neem contact op

Next

Werksaam

Concept, fotografie, beeldwerking, video, facebookmarketing, webdesign, wordpress programmering, Google Adwords (SEA), campagne